E-prijavnica na javno posvetovanje v okviru javne razgrnitve SN SKP 2023-2027, julij 2021 - Stran 1

 

*

Ime

*

Priimek

*

Institucija/organizacija/kmet/ostalo

*

Elektronski naslov

*

V okviru javne razprave Strateškega načrta Skupne kmetijske politike 2023-2027 bodo po Sloveniji v juliju 2021 organizirani javni posveti, ki bodo potekali med 9.30 in 12. uro (registracija udeležencev bo od 9. ure dalje).

Naprošamo vas, da označite, katerega dogodka se želite udeležili.

Možnih je več odgovorov

*

Seznanjen/a sem, da se bo dogodek 19. 7. 2021 snemal in neposredno prenašal preko spleta ter objavil na spletni strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

*

Seznanjen/a sem, da se bo dogodek 14. 7. 2021 snemal in neposredno prenašal preko spleta ter objavil na spletni strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

*

Seznanjen/a sem, da je za udeležbo v živo na javnem posvetu v okviru javne razprave Strateškega načrta Skupne kmetijske politike 2023-2027 potrebno upoštevati veljavne omejitvene pogoje in priporočila NIJZ v zvezi s COVID-19, ki bodo veljali na dan dogodka, kot sta npr. PCT (prebolel, cepljen ali testiran). Obveščamo vas, da bomo na  javnem posvetovanju, ki bo dne 27. 7. in 3. 8. 2021, pri udeležencih pred vstopom na posvetovanje preverjali izpolnjevanje pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran), kakor nas k temu zavezuje odlok, ki ga je izdala Vlada RS. Osebam, ki tega pogoja ne bodo izpolnjevale oziroma tega pogoja ne bodo izkazovale, bomo dolžni vstop na posvetovanje zavrniti.

*

Število udeležencev na posamezni posvet je omejeno zaradi omejenih kapacitet posamezne dvorane oziroma veljavnih ukrepov za zajezitev širjenja virusa SARS-CoV-2 (COVID-19), zato vas bomo v primeru prevelikega števila prijavljenih obvestili po elektronski pošti, ki ste jo navedli v prijavnici. V kolikor ne prejmete obvestila, se izpolnjena prijavnica šteje kot potrjena.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>