Poziv za predloge tematik projektov EIP pri intervenciji Podpora za projekte EIP

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email
  • Telefon
  • Drugi identifikatorji - KMG MID

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo predvidoma oktobra 2023 objavilo prvi javni razpis za izvedbo projektov EIP v okviru intervencije Podpora za projekte EIP iz Strateškega načrta skupne kmetijske politike za obdobje 2023-2027 za Slovenijo.

Projekti EIP so namenjeni iskanju in razvoju inovativnih rešitev za izzive oziroma težave, ki jih kmetje zaznavajo pri svojem delu. Povezovanje s strokovnjaki iz različnih področij, ki s svojim znanjem dopolnjujejo izvedbo projekta EIP, lahko odločilno pripomore k oblikovanju ustreznih rešitev. Takšno sodelovanje, v katerem hkrati vsi partnerji soodločajo in soustvarjajo tekom izvajanja projekta, je omogočeno in sofinancirano preko projektov EIP.

Z namenom, da pripomoremo k čim boljšim rešitvam za izzive pri kmetovanju, vas vabimo k izpolnitvi kratke spletne ankete za predloge tematik za projekte EIP.

Rok za posredovanje predlogov tematik je 22. 9. 2023.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>